Për nder të „7 Marsit- Ditës së Mësuesit“

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD), organizoi një takim virtual (online) me të gjithë mësimdhënësit e mërgatës shqiptare, ku të pranishëm ishin edhe përfaqësues institucional të dy shteteve tona…

Continue Reading Për nder të „7 Marsit- Ditës së Mësuesit“

PRANIMI I ANËTARËVE TË RINJ NË KMSHD

Kryesia e Këshillit të Mësimit Shqip për Diasporën (KMSHD), pas takimit  me përfaqësuesit e të dyja shteteve shqiptare, të Shqipërisë dhe Kosovës, me: Ministrin e Diasporës të Republikës së Shqipërisë…

Continue Reading PRANIMI I ANËTARËVE TË RINJ NË KMSHD

Mustafë Krasniqi- Shkolla Shqipe dritare për fëmijët shqiptarë të Diasporës

Mustafë Krasniqi- Shkolla Shqipe dritare për fëmijët shqiptarë të Diasporës Mustafë Krasniqi Intervistoi: Mustafë Krasniqi Intervistë me Vaxhid Sejdiun – mësues i shkollës shqipe në Zvicër dhe veprimtar i arsimit…

Continue Reading Mustafë Krasniqi- Shkolla Shqipe dritare për fëmijët shqiptarë të Diasporës

Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporë në unifikimin e Diasporës Shqiptare për shkollën shqipe.

Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporë në unifikimin e Diasporës Shqiptare për shkollën shqipe. ”NJË GJUHË NJË KOMB” “Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporë” (KMSHD-ë) në takimet e organizuara deri…

Continue Reading Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporë në unifikimin e Diasporës Shqiptare për shkollën shqipe.

LETËR  NJOFTUESE INSTITUCIONEVE SHQIPTARE

  LETËR  NJOFTUESE INSTITUCIONEVE SHQIPTARE   “Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporën”, njofton institucionet përkatëse, Ministritë e Arsimit, Ministritë e Diasporës dhe ato të Punëve të Jashtme të Republikës së…

Continue Reading LETËR  NJOFTUESE INSTITUCIONEVE SHQIPTARE

Hello world!

This is the headingLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Continue Reading Hello world!