Për nder të „7 Marsit- Ditës së Mësuesit“

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD), organizoi një takim virtual (online) me të gjithë mësimdhënësit e mërgatës shqiptare, ku të pranishëm ishin edhe përfaqësues institucional të dy shteteve tona…

Continue Reading Për nder të „7 Marsit- Ditës së Mësuesit“

PRANIMI I ANËTARËVE TË RINJ NË KMSHD

Kryesia e Këshillit të Mësimit Shqip për Diasporën (KMSHD), pas takimit  me përfaqësuesit e të dyja shteteve shqiptare, të Shqipërisë dhe Kosovës, me: Ministrin e Diasporës të Republikës së Shqipërisë…

Continue Reading PRANIMI I ANËTARËVE TË RINJ NË KMSHD

Mustafë Krasniqi- Shkolla Shqipe dritare për fëmijët shqiptarë të Diasporës

Mustafë Krasniqi- Shkolla Shqipe dritare për fëmijët shqiptarë të Diasporës Mustafë Krasniqi Intervistoi: Mustafë Krasniqi Intervistë me Vaxhid Sejdiun – mësues i shkollës shqipe në Zvicër dhe veprimtar i arsimit…

Continue Reading Mustafë Krasniqi- Shkolla Shqipe dritare për fëmijët shqiptarë të Diasporës

Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporë në unifikimin e Diasporës Shqiptare për shkollën shqipe.

Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporë në unifikimin e Diasporës Shqiptare për shkollën shqipe. ”NJË GJUHË NJË KOMB” “Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporë” (KMSHD-ë) në takimet e organizuara deri…

Continue Reading Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporë në unifikimin e Diasporës Shqiptare për shkollën shqipe.

LETËR  NJOFTUESE INSTITUCIONEVE SHQIPTARE

  LETËR  NJOFTUESE INSTITUCIONEVE SHQIPTARE   “Këshilli i Mësimit Shqip për Diasporën”, njofton institucionet përkatëse, Ministritë e Arsimit, Ministritë e Diasporës dhe ato të Punëve të Jashtme të Republikës së…

Continue Reading LETËR  NJOFTUESE INSTITUCIONEVE SHQIPTARE