SË BASHKU TA REALIZOJMË ËNDRRËN -“Gurë, gurë bëhet mur dhe mur, mur bëhet kala”!

SË BASHKU TA REALIZOJMË ËNDRRËN “Gurë, gurë bëhet mur dhe mur, mur bëhet kala”! – thotë një fjalë popullore. Në të njëjtën mënyrë, filluan angazhimin e tyre të përbashkët një…

Continue Reading SË BASHKU TA REALIZOJMË ËNDRRËN -“Gurë, gurë bëhet mur dhe mur, mur bëhet kala”!

Takimi i kryesisë së KKAD me Ministren e Arsimit, të Republikës së Kosovës znj. Arbërie Nagavci

Takimi i kryesisë së Këshillit Koordinues të Arsimtarëve në Diasporë (KKAD) me Ministren e Arsimit, të Republikës së Kosovës znj. Arbërie Nagavci Dje, më 25.05.2021 Kryesia e Këshillit Koordinues të…

Continue Reading Takimi i kryesisë së KKAD me Ministren e Arsimit, të Republikës së Kosovës znj. Arbërie Nagavci

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD-ë) feston 4 korrikun

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD-ë) feston 4 korrikun   Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD-ë), përmes platformës virtuale festoi njëvjetorin e themelimit dhe në prani të anëtarëve…

Continue Reading Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD-ë) feston 4 korrikun

KKAD përshëndet takimin e dy komisioneve, të Republikës së Shqipërisë dhe të Kosovës

Këshilli Koordinues i Arsimtarëve në Diasporë (KKAD), përshëndet takim e përfaqësueseve të dy shteteve tona: Shqipëri dhe Kosovë për unifikimin e politikave të mësimdhënies dhe mësim nxënies në Diasporë. KKAD-ë…

Continue Reading KKAD përshëndet takimin e dy komisioneve, të Republikës së Shqipërisë dhe të Kosovës

GËZUAR FESTËN E 7 MARSIT!

Dhe sot më 7 Mars 2021, duke ju dëshiruar të gjithëve shëndet dhe një ditë të mbarë kam edhe një urim të veçantë, për të gjithë ata, të cilët kanë…

Continue Reading GËZUAR FESTËN E 7 MARSIT!